www.flickr.com

torsdag 27 oktober 2011

Läskig och underbar helg i Listerby.

Helg och familjen flydde till Stockhult. Då rymde jag till Listerby för att få se lite fina ekar i höstfärger.
Det blev ganska tidig start på lördag morgon och efter ett par timmar i bilen var det äntligen dags.Själv.
Fina träd. Och stora.

Jag var själv denna helgen. Riktigt gott att glida omkring precis som man vill och ta så många och långa fickor man vill.

Det blev många stopp eftersom både ryggen krånglade lite och mina nya stövlar verkar strama åt runt benen, så dom somnade hela tiden. Lite dumt. Men dom kanske går att töja ut lite.

Framåt eftermiddagen valde jag norra viken på Slädö.Och där träffade jag en kompis.Och två till.Och ännu en.

Slädö är en riktigt fin ö som det inte är något problem att spendera en massa soliga timmar på. Dessutom lockade viken till ett bad. Snabbt men ack så uppiggande.

Det blev riktigt läskigt framåt kvällen när jag plockade fram boken jag plockat med. "Händelser vid vatten" lät trevlig när jag valde i bokhyllan. Men när mörkret föll och boken inledde med ett brutalt knivmord på två personer i ett tält... Då hoppades jag verkligen att jag var ensam ön när det var dags att krypa in i tältet....Söndagen var lika fin och efter en liten paddeltur kändes det inte bra att behöva åka hem efter bara en natt i tält. Så det blev ett extra stopp på Ljungskär för lite lägereld en middag till och några timmar i tält.

Mörkerpaddling kl 0500 till Kuggeboda så var man ändå på jobb nästan i tid. Gott med en extra natt ute.Extranatt och extra fin solnedgång.

Det blev inte så många km men det blev riktigt bra utetid.

3 kommentarer:

piaf sa...

vad kul att du tog en extra natt ute. Bra initiativ :D

eriksjos sa...

Gött! och finfint! Och flitigt att gå upp så tidigt, imponerande!

Ulf sa...

Ser fortfarande trevligt ut i Listerby, o djuren var kvar..!