www.flickr.com

fredag 7 augusti 2009

En torsdagskväll på Kullaberg

Igårkväll var det superfint väder i Skåne Malin var sugen på en tur runt kullaberg tillsammans med Lars och Kathrin. Jag och Idun valde att promenera på berget istället. Vi har ju ingen K2a ännu :( Och Idun kanske är lite för liten för en så lång paddeltur ännu :)

Vi började med att vinka av Malin och dom andra i Mölle. Sen var det dags för ett svalkande dopp i havet. Iduns första havsbad där hela kroppen fick bada blev det. Inget skrik bara nyfikenhet. Och våtdräkten hon fått från våra paddelkompisar passade och funkade bra. Havet var spännande och lite kallare än baybysimmet tyckte Idun.

Sen bar det iväg till Josefinelust och en liten promenad i skogen och lite fin utsikt mot havet och ner mot stranden. Jag vände dock halvvägs ner i trapporna då jag insåg att det kom att bli svettigt att komma upp igen med en nu ganska så tung Idun på magen. Middag dricka filtar och dylikt på ryggen och hela skötväskan på sidan. Nästa gång får det bli lättpackning och mer benträning för Pappa.

Skogen var dock väldigt omtyckt. Och efter alla nya intryck somnade man gott i bilen på väg till Arild där paddlarna skulle sluta.

Idun vaknade igen lagom tills månen gick upp över Arild. Då hade Pappa fått middag, te och en lång paus på bunkerns tak i den lilla badviken. Och så småningom kom även 3 långsampaddlare dit med 3 leenden från öra till öra. Det hade varit en underbar tur i solnedgång och månuppgång. Lite avis är jag men Idun och jag hade det också jättebra.

Kvällen avslutades med ett långt månskensbad. Dock valde Idun att stå över kvällsbadet :)

Kanske kommer något om själva paddlingen från Malin snart.

Inga kommentarer: