www.flickr.com

söndag 13 april 2008

Paddelsnickra gång 2


Idag fortsatte vi padelsnickrandet. Mycket skönare var det att kunna stå utomhus denna helgen eftersom det var stålande solsken. Det mesta tråkiga grovarbetet var klart sedan förra helgen och idag såg man framstegen hela tiden med sin skapelse.

Idag var Gunnel minst lika glad som Malin hela tiden ;) Och det tyckte vi alla var trevligt.
Trotts att Magnus och Gunnel sett hur vi kunde smutsa ner förra helgen så vågade dom bjuda in oss i trädgården för att fortsätta. Hoppas grannarna inte blev arga för surrandet från slipmaskiner som varade nästan hela dagen. Speciellt som vi till sist nästan fick gömma den roliga slipmusen för Malin så hon inte slipade bort hela paddeln bara på skoj.

Alla fick vi till riktigt sköna paddlar. Åtminstonde att ta på och känna på. En del lyckades göra dom riktigt lätta dessutom. 700g var det någon som lyckades med. Själv hade jag valt en tätvuxen granplanka och gjort en lång och kraftig rollpinne så jag hamnade på hela 1100g. Men där finns nog möjlighet att lätta lite om man skulle vilja det.

Här är det stolta gänget. Nästa gång vi ses blir det till att testa om pinnarna funkar att paddla med också. Lena Mämpel saknade vi idag. Men jag tror inte hon saknade oss när hon gick på tur i Abisko istället för att göra färdig sin paddel. Det får väl anses som ett bra byte av aktivitet.

Gun bjöd på frallor på förmiddagen, Magnus och Gunnel tände grillen och ordnade korv med bröd till lunch och jag och Malin tog med eftermiddagsfika och det hade visst Marie OCKSÅ gjort. Så nu hoppar vi över söndagsmiddagen.

När jag och Malin kom hem väntade oss en kul överraskning vid huset. Kolla vår husblogg.

Inga kommentarer: